انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران به منظور گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی تجارت الکترونیکی و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه تجارت الکترونیکی، تأسیس شده است. درخواست تأسیس این انجمن در تاریخ ۱۳۸۸/۴/۱۰ در کمیسیون انجمنهای علمی ایران مستقر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پس از بررسی، تصویب و طی نامه شماره ۳/۲۴۱۶ مورخ ۱۳۸۸/۴/۲۲ به هیئت مؤسس ابلاغ شد.
مهندس سید حسین پاریاب
دبیر کل انجمن
h.paryab@ieca.ir
تلفن : 88991540 , 88991560
نمابر: 88991560
آدرس پست الكترونيكي: info@ieca.ir
25
دومین همایش شهر هوشمند
13
همایش بزرگ راهکارهای نوین بازاریابی و فروش
11
اولین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء و توسعه کسب و کارهای نوین
چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
07
چهارمین همایش ملی پیشرفت و توسعه علمی کشور
برگزاری اولین سمینار تخصصی بازاریابی و فروش در صنعت کامپیوتر، مخابرات، الکترونیک و برق به اطلاع اعضای محترم انجمن می رساند که اولین سمینار تخصصی بازاریابی و فروش در صنعت کامپیوتر، مخابرات، الکترونیک و برق در تاریخ 12 دی ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود. با توجه به سهمیه ای که برای انجمن در نظر گرفته شده است، علاقمندان برای حضور (به صورت رایگان) اعلام آمادگی خود را حداکثر تا ساعت 16 روز 11 دی ماه به انجمن اعلام تا هماهنگی لازم برای حضور عزیزان انجام شود
ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری موسسه بین المللی کارین با همکاری انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران و سایر مراکز علمی و تحقیقاتی داخلی و بین المللی ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری را در تاریخ 25 آبان ماه 1395 مطابق با 15 نوامبر 2016 در شهر لندن برگزار می کنند. درباره کنفرانس: در دنیای امروز، دانایی یکی از محورها و شاخصهای اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه به شمار میرود. سنجش سطح دانایی به میزان تولید و مصرف اطلاعات و گسترش دانایی به دسترسی سریع و آسان به منابع علمی موثق وابسته است. بنابراین، منبع اصلی تولید اطلاعات و دانش جدید در واقع حاصل فعالیتهای پژوهشی است که انجام میگیرد. پژوهش در هر موضوع، به هر گونه و در هر سطحی که انجام شود، تلاشی منسجم و نظاممند در راستای توسعه دانش موجود درباره موضوعهایی است که با آنها سروکار داریم. بنابراین، با توجه به اهمیت علم و فن آوری در جهان امروز، نیاز به کار علمی در ابعاد مختلف آن در سطح جهانی وجود دارد. این کنفرانس با هدف هم افزایی دانش و انتشار یافته های نو و بدیع در زمینه های تخصصی و میان رشته ای، و نیز آشنایی و ارتباط میان اساتید، پژوهشگران، صاحب¬نظران، متخصصان و علاقمندان به منظور تبادل جديدترين دستاوردهای علمی و تجارب کاربردی در زمينه مدیریت، اقتصاد و حسابداری و بررسی چالش¬های علمی و اجرایی در فرایند کاربرد آنها از تمام مناطق جغرافیایی، در سطوح محلی، ملی، منطقه ای و بین¬ المللی با مشارکت دو دانشگاه Istanbul Sabahattin Zaim University و Kaunas University of Technology، در تاریخ 25 آبان ماه 1395 مطابق با 15 نوامبر 2016 در شهر لندن برگزار می شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی کنفرانس (www.meaconf.com)مراجعه شود.
دومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری موسسه بین المللی کارین با همکاری انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران و سایر مراکز علمی و تحقیقاتی داخلی و بین المللی دومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری را در تاریخ 25 آذر ماه 1395 مطابق با 15 دسامبر 2016 در کشور سنگاپور برگزار می کند. درباره کنفرانس: با توجه به گذر جوامع از عصر صنعت به عصر اطلاعات، نرخ رشد تغییرات در پژوهش و به کارگیری نتایج آن در حوزه مدیریت، اقتصاد و حسابداری رو به افزایش است. بسیاری از سازمان ها در تلاش هستند تا موجودیت خود را تغییر دهند یا سیستم های مدیریتی جدید و ابتکاری را بر اساس ایده ها، راهبردها، تکنولوژی ها، ساختارها، فرایندها و اطلاعات جدید به کار گیرند. اخیرا تعدادی مواضع چالش برانگیز برنامه ریزی، کنترل و اندازه گیری شامل سرمایه های فکری، شبکه های سازمانی، پایگاه های داده ای بزرگ و پایداری سازمانی و محیطی و موضوعات بسیار دیگر پدیدار شده اند. از سوی دیگر، به واسطه تحولات جهانی، نقش سیستم های مدیریتی و اقتصادی در حال تغییر است و اهمیت عملکرد مدیریت و اندازه گیری آن رو به افزایش است. به عبارت دیگر تحولات جهانی جاری، فرصت های جدید و چالش برانگیز زیادی را برای تحقیقات نوآورانه، و ادغام دانش موجود با مسائل کاربردی و عمل گرایانه ارائه می دهد که خود نشانه هایی از افزایش همکاری بین محققان، پژوهشگران و مسئولان اجرایی سازمان های کوچک و بزرگ اعم از دولتی و غیر دولتی دارد. از این رو، به رغم اهمیت روزافزون نقش اطلاع رسانی نتایج پژوهش های دانشگاهی و سازمانی در چرخه تولید دانش، هدف از این کنفرانس، بررسی شیوه های نوآورانه و ایده های جدید در حیطه های علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری و بررسی چالش های علمی و اجرایی در فرایند کاربرد آن ها از تمام مناطق جغرافیایی، در سطوح محلی، ملی، منطقه ای و بین المللی می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی کنفرانس مراجعه (www.2imeaconf.com)شود.
دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد در قرن 21 موسسه بین المللی کارین با همکاری انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران و سایر مراکز علمی و تحقیقاتی داخلی و بین المللی دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد در قرن 21 را در تاریخ 30 آذر ماه 1395 در تهران برگزار می کند. درباره کنفرانس: با توجه به اهمیت علم و فن آوری در جهان امروز، نیاز به کار علمی در ابعاد مختلف آن در سطح جهانی وجود دارد. از این رو، در پی پیچیدگی بی سابقه و چالش های وجودی انسان، دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی با هدف گرد هم آوردن جامعه دانشگاهی، محققان و پژوهشگران به منظور تبادل و به اشتراک گذاری تجارب و نتایج تحقیقات خود در مورد تمام جنبه های تخصصی و میان رشته ای برگزار می گردد. همچنین این کنفرانس فرصتی را برای ارائه و بحث در مورد جدید ترین نوآوری ها، روندها، نگرانی ها و چالش های عملی مواجه شده و راه حل های اتخاذ شده در زمینه های فوق الذکر، فراهم می کند. دوره دوم کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد در قرن 21 با هدف هم افزایی دانش و انتشار یافته های نو و بدیع در زمینه های مرتبط در تاریخ 30 آذر 1395 در تهران با هدف آشنایی و ارتباط میان اساتید، پژوهشگران، صاحب نظران، متخصصان و علاقمندان به منظور تبادل جديدترين دستاوردهای علمی و تجارب کاربردی و بررسی چالش های علمی و اجرایی در فرایند کاربرد آنها از تمام مناطق جغرافیایی، در سطوح محلی، ملی، منطقه ای و بین المللی با مشارکت دو دانشگاه Istanbul Sabahattin Zaim University وKaunas University of Technology، برگزار می شود. دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد در قرن 21 از طرف بسیاری از دانشگاه ها، سازمان ها و مجامع علمی حمایت معنوی شده است و مجموعه دوره های این کنفرانس یک جامعه بزرگ، چند ملیتی و دوستانه از پژوهشگرانی که علاقمند به اشتراک ایده هایشان هستند را شکل داده است. در این راستا کمیته علمی و اجرایی کنفرانس، از تمامی اساتید، پژوهشگران و مسئولان اجرایی دعوت می نمایند مقالات خود را که حاوی جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در محورهای اصلی کنفرانس و یا زمینه های مرتبط می باشد به صورت فردی و یا با مشارکت گروهی به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند. علاوه بر این، علاقمندان به این حوزه می توانند بدون ارائه مقاله، به عنوان شرکت کننده آزاد از این رویداد علمی استفاده کنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی کنفرانس (www.icme21.com) مراجعه شود.
نهمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی تجارت و اقتصاد الکترونیکی نهمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی تجارت و اقتصاد الکترونیکی با هدف بررسی چالشها و فرصتهای کارآفرینی در حوزه فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیکی در ایران برگزار خواهد شد. یکی از اهداف اصلی همایش نهم حضور شرکت ها و استارت آپ های موفق ایرانی فعال در حوزه فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیکی به خصوص کارآفرینان جوان و سرمایه گذاران فعال در حوزه کسب و کارهای اینترنتی در داخل و خارج از کشور جهت تبادل اطلاعات و ایده ها می باشد. این همایش پیرو برگزاری همایش های تجارت و اقتصاد الکترونیکی توسط انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران و همراهی و تعامل کلیه سازمان ها، نهادها، مراکز علمی و تحقیقاتی و همچنین دانشگاه های مادر در حوزه تجارت و اقتصاد الکترونیکی کشور با شعار "تجربه های موفق، کارآفرینی و تجارت هوشمند" در سال 1397 برگزار می شود. برگزاری این همایش فرصت مغتنمی برای کلیه متخصصین، نوآوران و خلاقان حوزه کسب و کار و تجارت الکترونیکی است تا آموخته ها و دستاوردهای خود را در این عرصه به چالش کشیده و با ارائه ایدهها گامی به سوی تجاری سازی آن بردارند.
اینترنت اشیاء، انقلاب صنعتی چهارم اینترنت، کامپیوترها را در سراسر جهان به هم متصل میکند و از طریق شبکه جهان گستر1 یک پلات فرم جهانی برای ذخیره سازی، به اشتراک گذاری منابع و ارائه خدمات ایجاد میکند. در سالهای اخیر پیشرفت ها در زمینه فناوری اطلاعات باعث سرعت بخشیدن به توسعه جهان مجازی شده است. از طرفی تکنولوژی های مبتنی بر وب متعددی مانند وب معنایی، پردازش شبکه ای، پردازش سرویس گرا و محاسبات ابری دنیای شبکه ای را نه تنها به یک پلات فرم تحقیقاتی/ خدماتی، بلکه به یک فضای همکاری و ارتباطات جهانی با جوامع، انجمنها و سازمانهای مجازی مختلف تبدیل کرده است. بسیاری دانشمندان بر این باورند که توسعه محاسبات ابری و توسعه شبکه اطلاعاتی و ارتباطی انقلاب آینده در فناوری های دیجیتال را رقم خواهند زد، و افزایش سلامت، بهره وری، امنیت، راحتی و طیف گسترده ای از اطلاعات مفید برای افراد و سازمان ها را در پی خواهد داشت. اگرچه در طی ساليان گذشته توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه های مختلف اداری، تجاری و صنعتی مورد توجه قرار گرفته است، با اين حال تمام اين پيشرفتها امروزه تنها به عنوان پيش زمينه ای برای تحولی بزرگ با عنوان «فناوری اينترنت اشياء2» در نظر گرفته می شود. تغييرات و تحولات خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اساس اين فناوری به نحوی است که متخصصان آن را انقلاب صنعتی چهارم نامگذاری نموده اند. اینترنت اشیاء مفهومی جدید در دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات است. بهصورت خلاصه اینترنت اشیاء فناوری مدرنی است که در آن برای هر موجودی (انسان، حیوان و یا اشیاء) قابلیت ارسال داده از طریق شبکه های ارتباطی، اعم از اینترنت یا اینترانت، فراهم میشود. گزارشهای ارائه شده از موسسات رصد فناوری نظير گارتنر نشان دهنده توجه جدی به اين تکامل دنيای فناوری اطلاعات و ارتباطات است، به نحوی که به وضوح نمايانگر اين موضوع است که فناوری اينترنت اشياء زيربنای توسعه دنيای نوين امروزی خواهد بود. طبق گفته گارتنر بیش از 50 درصد اتصالات اینترنت بین IoT ها میباشد، که در سال 2011 تعداد آنها 15 میلیارد تخمین زده شده بود و پیشبینی میشود تا سال 2020 به 30 میلیارد دستگاه برسد. همچنین مطابق پیشبینی IDC، ارزش بازار نودهای آدرسدهی IoT از کمتر از 1 میلیارد دلار در سال 2015 به 48 میلیارد دلار در سال 2025 خواهد رسید.
دومین کنفرانس بین المللی مدیریت ریسک سازمانی انجمن مهندسی مالی ایران با همکاری انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران و مشارکت سازمان ها، نهادها و مراکز علمی و تحقیقاتی دومین کنفرانس بین المللی مدیریت ریسک سازمانی را در پنجم آبان ماه سالجاری برگزار می کنند. درباره کنفرانس: امروزه مدیریت ریسک سازمانی به عنوان بخشی از فرهنگ سازمان، به دستورالعملی حیاتی در سازمان ها تبدیل شده است که خود را وقف مدیریت عدم اطمینان و تأثیر آن بر دستیابی به اهداف سازمانی کرده اند. مدیریت ریسک سازمانی، از استراتژی، برنامهریزی و تصمیم گیری های روزمره جدا نیست و به سازمان ها کمک می کند تا در جهت دستیابی به اهداف سازمان بر مرتبطترین ریسکهایی که اهداف آنها را تهدید میکند تمرکز کنند. مدیریت ریسک سازمانی یک فرآیند مستمر با رویکردی جامع است که عدم قطعیتهای موجود در تمامی سطوح سازمان را پوشش میدهد. این عدم قطعیت میتوانند هم یه صورت منفی و هم به صورت مثبت بر روی اهداف کلیدی سازمان اثر گذار باشند. در واقع مدیریت ریسک سازمانی با ایجاد یک فرآیند ساختار یافته، سازمان را قادر میسازد که تمامی سطوح خود به صورت یکپارچه ریسکها را شناسایی، تحلیل، ارزشیابی و مدیریت نماید محورهای کنفرانس: تعاریف ریسک و الگوریتم جامع مدیریت ریسک الزامات سازمانی مدیریت ریسک مدیریت ریسک سازمانی در حوزههای مختلف مدیریت ریسک سازمانی برای دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی کنفرانس به آدرس http://ermconf.com مراجعه شود.
کنفرانس بین المللی مدیریت تغییر و تحول در دنیای دائم در حال تغییری زندگی می کنیم که سرعت تغییرات همواره روبه رشد است.. در این میان، متخصصان و سازمان ها ناگزیر برای رویارویی با تغییرات هستند. به عبارت دیگر، در عصر حاضر که عصر رقابت اقتصادی است، افراد و شرکت هایی امکان حیات می یابند که توانایی پاسخ به تغییرات را داشته (چابک باشند) و از تغییر و تحولی که می تواند برای آن ها تهدید باشد، فرصتی برای خود ایجاد کرده و بر موج موفقیت سوار شوند. با این وجود، بسیاری از سازمان ها و افراد هنوز گام های لازم را جهت استقبال از تغییرات برنداشته اند. کنفرانس بین المللی مدیریت تغییر و تحول توسط مرکز توسعه اطلاعات کاربردی با همکاری انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران و دانشگاه اصفهان در تاریخ 14 و 15 مهرماه 1395 در تهران برگزار می شود. این کنفرانس درصدد آن است تا فرصت یادگیری، شبکه سازی و یافتن پاسخ سوالات را از متخصصان بین المللی و سازمان های محلی پرچمدار تغییر در اختیار افراد و سازمان های علاقمند قرار دهد. هدف از " کنفرانس تغییر- مکانی برای تجربه تغییر واقعی"، بررسی وضعیت حاضر تغییر در منطقه یا جامعه ای است که در آن به سر می بریم. همچنین به اشتراک گذاری دانش متخصصان و ارائه راه حل های عملی برای تقویت آمادگی در مقابل تغییرات است. تغییر همیشه در حال وقوع است. لذا لازم است از مجال پیش آمده برای تامل، تفکر و آگاهی از ایده ها و ابزارهای جدید بهره مند شده و از تجربه و دانش دیگران در نحوه مدیریت تغییر در شرایط شکست و تبدیل آن به فرصت و موفقیت آگاه شد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به وب سایت همایش به آدرس http://cmreconf.com مراجعه شود.
نخستین همایش ملی تجارت الکترونیکی در دوران پسا تحریم نخستین همایش ملی تجارت الکترونیکی در دوران پسا تحریم توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با همکاری انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و مشارکت دستگاه ها، نهادها و شرکت ها از بخش دولتی و خصوصی و نیز مراکز علمی و تحقیقاتی با هدف آگاه سازی و به اشتراک گذاری دانش فعالین تجارت و اقتصاد، فناوری اطلاعات و نخبگان و دست اندرکاران حوزه تجارت الکترونیکی کشور در تاریخ 4 آذرماه 1395 در استان گلستان برگزار می شود. با توجه به وضعیت موجود کشور که سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده و نیز در شرایط پساتحریم قرار داریم، این همایش فرصت مغتنمی است که می تواند با افزایش باور بیشتر دولتمردان و مشارکت بیش از پیش بخش خصوص بویژه اتاق های بازرگانی گام موثری در ایجاد تسهیل تجاری، گسترش بازارها، کاهش قیمت تمام شده، افزایش رقابت پذیری بنگاه های اقتصادی و غیره را به همراه داشته باشد. امید است تداوم اقداماتی از این دست و توجه به نتایج و خروجی های همایش، بستری برای رشد اقتصادی استان گلستان و کشور عزیزمان را به ارمغان آورد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به وب سایت همایش به آدرس http://ecconference.ir مراجعه شود.
دومین کنفرانس بین المللی نوآوری در علوم و تکنولوژی موسسه بین المللی کارین با همکاری انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران و سایر مراکز علمی و تحقیقاتی داخلی و بین المللی دومین کنفرانس بین المللی نوآوری در علوم و تکنولوژی را در تاریخ 25 آذر ماه 1395 مطابق با 15 دسامبر 2016 در کشور سنگاپور برگزار می کنند. درباره کنفرانس : امروزه پیشرفت و توسعه کشورها در سطح کلان و سازمان ها در سطح خرد، در گرو ارتقاء سطح دانش، مهارت و فناوری است و بر همین اساس شاهد هستیم که اغلب کشورها و سازمان های پیشرو بیش از پیش توجه خود را به امر تحقیق و پژوهش معطوف داشته و رسالت تبیین جایگاه واقعی نتایج و پیشنهادات کاربردی پژوهش ها در سیر توسعه سازمان های خود را عهده دار هستند. از این رو، به رغم اهمیت روز افزون نقش اطلاع رسانی نتایج پژوهش های دانشگاهی و سازمانی در چرخه تولید دانش، هدف از دومین کنفرانس بین المللی نوآوری در علوم و تکنولوژی، بررسی شیوه های نوآورانه و ایده های جدید در حیطه های مختلف علوم و تکنولوژی و زمینه های بین رشته ای و بررسی چالش های علمی و اجرایی در فرایند کاربرد آنها از تمام مناطق جغرافیایی، در سطوح محلی، ملی، منطقه ای و بین المللی می باشد. دومین کنفرانس بین المللی نوآوری در علوم و تکنولوژی، یک بستر بین المللی برای برقراری ارتباط و تبادل آراء میان دانشگاهیان پیشرو، پژوهشگران فعال و پیشگامان صنعت، در مورد پیشرفت تحقیقات اخیر، فراهم می سازد. در این راستا کمیته علمی و اجرایی کنفرانس، از تمامی اساتید، پژوهشگران و مسئولان اجرایی دعوت می نمایند مقالات خود را که حاوی جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در محورهای اصلی کنفرانس و یا زمینه های مرتبط می باشد به صورت فردی و یا با مشارکت گروهی به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند. علاوه بر این، علاقمندان به این حوزه می توانند بدون ارائه مقاله، به عنوان شرکت کننده آزاد از این رویداد علمی استفاده کنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی کنفرانس مراجعه (www.2istconf.com)شود.
کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی برق و کامپیوتر موسسه بین المللی کارین با همکاری انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران و سایر مراکز علمی و تحقیقاتی داخلی و بین المللی کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی برق و کامپیوتر را در تاریخ 25 آذر ماه 1395 مطابق با 15 دسامبر 2016 در کشور سنگاپور برگزار می کنند. درباره کنفرانس : در دنیای امروز، دانایی یکی از محورها و شاخص های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه به شمار میرود. سنجش سطح دانایی به میزان تولید و مصرف اطلاعات و گسترش دانایی به دسترسی سریع و آسان به منابع علمی موثق وابسته است. بنابراین، منبع اصلی تولید اطلاعات و دانش جدید حاصل فعالیتهای پژوهشی است که انجام میگیرد. پژوهش در هر موضوع، به هر گونه و در هر سطحی که انجام شود، تلاشی منسجم و نظاممند در راستای توسعه دانش موجود درباره موضوع هایی است که با آن ها سروکار داریم. بنابراین، با توجه به اهمیت علم و فن آوری در جهان امروز، نیاز به کار علمی در ابعاد مختلف آن در سطح جهانی وجود دارد. از این رو کمیته علمی و اجرایی کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی برق و کامپیوتر در صدد است دوره اول این کنفرانس را به منظور هم افزایی دانش و انتشار یافته های نو و بدیع در زمینه های تخصصی و میان رشته ای، و با هدف آشنایی و ارتباط میان اساتید، پژوهشگران، صاحب¬نظران، متخصصان و علاقمندان در جهت تبادل جديدترين دستاوردهای علمی و تجارب کاربردی در زمينه مهندسی برق و کامپیوتر و بررسی چالش¬ های علمی و اجرایی در فرایند کاربرد آن ها از تمام مناطق جغرافیایی، در سطوح محلی، ملی، منطقه ای و بین ¬المللی با مشارکت دانشگاه ها و مجامع علمی معتبر در تاریخ 25 آذرماه 1395 مطابق با 15 دسامبر 2016 در کشور سنگاپور برگزار نمایند. برای دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی کنفرانس مراجعه (www.receconf.com)شود.