انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران به منظور گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی تجارت الکترونیکی و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه تجارت الکترونیکی، تأسیس شده است. درخواست تأسیس این انجمن در تاریخ ۱۳۸۸/۴/۱۰ در کمیسیون انجمنهای علمی ایران مستقر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پس از بررسی، تصویب و طی نامه شماره ۳/۲۴۱۶ مورخ ۱۳۸۸/۴/۲۲ به هیئت مؤسس ابلاغ شد.
مهندس سید حسین پاریاب
دبیر کل انجمن
h.paryab@ieca.ir
تلفن : 88991540 , 88991560
نمابر: 88991560
آدرس پست الكترونيكي: info@ieca.ir
25
دومین همایش شهر هوشمند
13
همایش بزرگ راهکارهای نوین بازاریابی و فروش
11
اولین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء و توسعه کسب و کارهای نوین
چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
07
چهارمین همایش ملی پیشرفت و توسعه علمی کشور
بدافزاری که تظاهر میکند واتساپ و گوگلپلی است، به سرقت اطلاعات کارتهای اعتباری کاربران اقدام میکند. هکرها اطلاعات کارتهای اعتباری اروپاییان را با بدافزاری که خود را به جای واتساپ و گوگلپلی جا میزند و کاربران را فریب میدهد، به سرقت میبرند. بدافزاری که کاربران اندرویدی را در دانمارک، ایتالیا و آلمان گیر انداخته، از طریق پیامهای اساماسی منتشر میشود. خانواده این بدافزارها در حال تکامل است. از ماه فوریه ۵۵ برنامه مخرب در اروپا یافت شده که از تکنیک مشابهی استفاده میکنند. نسخههای پیش از این اپلیکیشنهای بانکی را هدف قرار میدادند، اما حالا بدافزارها میتوانند به نرمافزارها و برنامههای معروفتری شامل واتساپ و گوگلپلی متصل شده و از این طریق افراد را فریب دهند. برای انتشار این بدافزار، هکرها پیامی را در قالب اساماس که حاوی یک لینک است میفرستند و قربانیان را میفریبند روی این لینک کلیک کنند. این بدافزار گویی با سرورهایی در عربستان، آلمان، ایتالیا، لتونی و هلند در ارتباط است.
هکرها اطلاعات کارتهای اعتباری اروپاییان را با بدافزاری که خود را به جای واتساپ و گوگلپلی جا میزند و کاربران را فریب میدهد، به سرقت میبرند.
بدافزاری که کاربران اندرویدی را در دانمارک، ایتالیا و آلمان گیر انداخته، از طریق پیامهای اساماسی منتشر میشود. خانواده این بدافزارها در حال تکامل است. از ماه فوریه ۵۵ برنامه مخرب در اروپا یافت شده که از تکنیک مشابهی استفاده میکنند.
نسخههای پیش از این اپلیکیشنهای بانکی را هدف قرار میدادند، اما حالا بدافزارها میتوانند به نرمافزارها و برنامههای معروفتری شامل واتساپ و گوگلپلی متصل شده و از این طریق افراد را فریب دهند.
برای انتشار این بدافزار، هکرها پیامی را در قالب اساماس که حاوی یک لینک است میفرستند و قربانیان را میفریبند روی این لینک کلیک کنند.
این بدافزار گویی با سرورهایی در عربستان، آلمان، ایتالیا، لتونی و هلند در ارتباط است.