انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران به منظور گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی تجارت الکترونیکی و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه تجارت الکترونیکی، تأسیس شده است. درخواست تأسیس این انجمن در تاریخ ۱۳۸۸/۴/۱۰ در کمیسیون انجمنهای علمی ایران مستقر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پس از بررسی، تصویب و طی نامه شماره ۳/۲۴۱۶ مورخ ۱۳۸۸/۴/۲۲ به هیئت مؤسس ابلاغ شد.
مهندس سید حسین پاریاب
دبیر کل انجمن
h.paryab@ieca.ir
تلفن : 88991540 , 88991560
نمابر: 88991560
آدرس پست الكترونيكي: info@ieca.ir
25
دومین همایش شهر هوشمند
13
همایش بزرگ راهکارهای نوین بازاریابی و فروش
11
اولین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء و توسعه کسب و کارهای نوین
چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
07
چهارمین همایش ملی پیشرفت و توسعه علمی کشور
گزارش برگزاری سومین سمینار آشنایی با فرصتهای پژوهشی وکاربردهای نوین تجارت الکترونیک سومین سمینار «آشنایی با فرصتهای پژوهشی و کاربردهای نوینتجارت الکترونیک» با میزبانی گروه سیستمهای اقتصادی و اجتماعی، زنجیره تأمین وتجارت الکترونیک دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران، دوازدهم اسفندماه1394، در محل آمفی تئاتر شهید شهبازی دانشکده مهندسی صنایع برگزار و با استقبالدانشجویان داخل و خارج از دانشگاه روبرو شد. در این سمینار دکتر مهدی غضنفری، رئیس سمینار، ضمن تشکر ازهمکاری دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی صنایع به خاطر مشارکت فعال دربرپایی این سمینار و خیر مقدم به سخنرانان مدعو حوزه های مختلف مورد بحث در سمیناربا بیان زمینههای بالقوه کشف دانش و کاربردهای صنعتی در حوزه تجارت الکترونیک، برضرورت توجه ویژه به موضوع تجارت الکترونیک تأکید نمود و با اشاره به وجود چشماندازی روشن و ظرفیت بالقوه کم نظیر در حوزه تجارت الکترونیک، به دانش آموختگاناین گرایش نوید داد که آینده خوبی در انتظار متخصصان عرصه تجارت الکترونیک در کشوراست و ظرفیت قابل ملاحظهای از فرصتهای شغلی در این حوزه، قابل مشاهده است . وی در ادامه سخنان خود ابراز امیدواری کرد که با یاری خداوندمتعال و تلاش مضاعف، دانشکده مهندسی صنایع بتواند با همکاری شایسته و حمایت همهجانبه از پایاننامههای دانشجویی و همچنین پیوند با نیاز صنعت، شرایط مناسب تریرا برای دانشجویان در راستای افزایش کیفیت و کسب سهم حداکثری در حوزه تجارتالکترونیک فراهم آورد. وی با بیان این نکته که در هر جایی که چالش ها و مسائل جدیوجود دارد، در همان جا فرصتهای بکری نیز برای تلاش و پیشرفت وجود دارد، دانشجویانحاضر در سمینار را به همت مضاعف برای رویارویی با مسائل و استفاده از فرصتهای بکرموجود در چنین فضاهایی فرا خواند و برای همه تلاشگران پیشرفت و سربلندی کشور،آرزوی موفقیت کرد . در ادامه این نشست که با حضور دکتر غلامیان، مدیرگروه گرایشسیستمهای اقتصادی و اجتماعی، زنجیره تامین و تجارت الکترونیک و جمعی ازاساتید این حوزه برگزار شد، سخنرانان مدعو مطابق با برنامه زمانبنــدی اعلام شده،مطالب خود را با موضوعات هوش تجاری و کاربردهای نوین آن (آقای دکتر میثم نظریانی)،برندسازی و بازاریابی الکترونیک (آقای دکتر صحرایی) ارائه نموده و زمانی را بهپاسخ به پرسشهای دانشجویان اختصاص دادند. در پایان نیز مهندس پاریاب (دبیر کل انجمن علمی تجارتالکترونیک ایران)، با ایراد سخنرانی پیرامون ارتباط دانشگاه با حوزه کاربردی تجارتالکترونیک، به بیان شرایط حمایت علمی و مالی از پایاننامههای دانشجویی و وجودمسابقاتی جهت تهیه استارت آپ در این حوزه پرداخت و به پرسشهای افراد حاضر درسمینار پاسخ داد . لازم به ذکر است در این سمینار، از تلاش مهندس اقدس بدیعی،دانشجوی دکتری مهندسی صنایع به عنوان دبیر این سمینار و همچنین از صحبتهایارزشمند سخنرانان با اهدای لوح یادبود، قدردانی شد.
گزارش برگزاری سومین سمینار آشنایی با فرصتهای پژوهشی وکاربردهای نوین تجارت الکترونیک
سومین سمینار «آشنایی با فرصتهای پژوهشی و کاربردهای نوینتجارت الکترونیک» با میزبانی گروه سیستمهای اقتصادی و اجتماعی، زنجیره تأمین وتجارت الکترونیک دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران، دوازدهم اسفندماه1394، در محل آمفی تئاتر شهید شهبازی دانشکده مهندسی صنایع برگزار و با استقبالدانشجویان داخل و خارج از دانشگاه روبرو شد.
در این سمینار دکتر مهدی غضنفری، رئیس سمینار، ضمن تشکر ازهمکاری دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی صنایع به خاطر مشارکت فعال دربرپایی این سمینار و خیر مقدم به سخنرانان مدعو حوزه های مختلف مورد بحث در سمیناربا بیان زمینههای بالقوه کشف دانش و کاربردهای صنعتی در حوزه تجارت الکترونیک، برضرورت توجه ویژه به موضوع تجارت الکترونیک تأکید نمود و با اشاره به وجود چشماندازی روشن و ظرفیت بالقوه کم نظیر در حوزه تجارت الکترونیک، به دانش آموختگاناین گرایش نوید داد که آینده خوبی در انتظار متخصصان عرصه تجارت الکترونیک در کشوراست و ظرفیت قابل ملاحظهای از فرصتهای شغلی در این حوزه، قابل مشاهده است .
وی در ادامه سخنان خود ابراز امیدواری کرد که با یاری خداوندمتعال و تلاش مضاعف، دانشکده مهندسی صنایع بتواند با همکاری شایسته و حمایت همهجانبه از پایاننامههای دانشجویی و همچنین پیوند با نیاز صنعت، شرایط مناسب تریرا برای دانشجویان در راستای افزایش کیفیت و کسب سهم حداکثری در حوزه تجارتالکترونیک فراهم آورد. وی با بیان این نکته که در هر جایی که چالش ها و مسائل جدیوجود دارد، در همان جا فرصتهای بکری نیز برای تلاش و پیشرفت وجود دارد، دانشجویانحاضر در سمینار را به همت مضاعف برای رویارویی با مسائل و استفاده از فرصتهای بکرموجود در چنین فضاهایی فرا خواند و برای همه تلاشگران پیشرفت و سربلندی کشور،آرزوی موفقیت کرد .
در ادامه این نشست که با حضور دکتر غلامیان، مدیرگروه گرایشسیستمهای اقتصادی و اجتماعی، زنجیره تامین و تجارت الکترونیک و جمعی ازاساتید این حوزه برگزار شد، سخنرانان مدعو مطابق با برنامه زمانبنــدی اعلام شده،مطالب خود را با موضوعات هوش تجاری و کاربردهای نوین آن (آقای دکتر میثم نظریانی)،برندسازی و بازاریابی الکترونیک (آقای دکتر صحرایی) ارائه نموده و زمانی را بهپاسخ به پرسشهای دانشجویان اختصاص دادند.
در پایان نیز مهندس پاریاب (دبیر کل انجمن علمی تجارتالکترونیک ایران)، با ایراد سخنرانی پیرامون ارتباط دانشگاه با حوزه کاربردی تجارتالکترونیک، به بیان شرایط حمایت علمی و مالی از پایاننامههای دانشجویی و وجودمسابقاتی جهت تهیه استارت آپ در این حوزه پرداخت و به پرسشهای افراد حاضر درسمینار پاسخ داد . لازم به ذکر است در این سمینار، از تلاش مهندس اقدس بدیعی،دانشجوی دکتری مهندسی صنایع به عنوان دبیر این سمینار و همچنین از صحبتهایارزشمند سخنرانان با اهدای لوح یادبود، قدردانی شد.