انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران به منظور گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی تجارت الکترونیکی و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه تجارت الکترونیکی، تأسیس شده است. درخواست تأسیس این انجمن در تاریخ ۱۳۸۸/۴/۱۰ در کمیسیون انجمنهای علمی ایران مستقر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پس از بررسی، تصویب و طی نامه شماره ۳/۲۴۱۶ مورخ ۱۳۸۸/۴/۲۲ به هیئت مؤسس ابلاغ شد.
مهندس سید حسین پاریاب
دبیر کل انجمن
h.paryab@ieca.ir
تلفن : 88991540 , 88991560
نمابر: 88991560
آدرس پست الكترونيكي: info@ieca.ir
25
دومین همایش شهر هوشمند
13
همایش بزرگ راهکارهای نوین بازاریابی و فروش
11
اولین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء و توسعه کسب و کارهای نوین
چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
07
چهارمین همایش ملی پیشرفت و توسعه علمی کشور
دو کمپانی ARM و سیمانتک دست به تدوین استاندارد امنیتی برای اینترنت اشیاء میزنند. متحدان جدید میگویند فقدان استاندارد امنیتی، مقوله اینترنت اشیاء را وارد وادی خطرناکی میکند که منجر به فاجعه خواهد شد و میتواند صنایع بزرگ، کمپانیهای بزرگ و شبکههای خانگی را موردحمله قرار داده و خسارات جبرانناپذیری را وارد سازد. در حال حاضر میلیاردها ابزار مجهز به سنسور در اتومبیلها، ابزار بیمارستانی و ... وجود دارد که به گفته کارشناسان روزانه 5.5 میلیون شیء جدید وارد حوزه اینترنت میشود. بر اساس آمار 5 میلیارد شیء متصل به اینترنت بوده که این رقم تا سال 2020 به 20 میلیارد خواهد رسید اما تعجببرانگیز اینکه استاندارد امنیتی برای ارتباط میان این اشیاء تعریفنشده و کارشناسان از وقوع فاجعه اینترنتی در این حوزه در آینده نزدیک خبر دادهاند. به همین دلیل کمپانیهای ARM، Intercede، Solacia و سیمانتک پروتکل جدید OTrP را برای امن کردن ارتباط میان اشیاء در حوزه اینترنت بهصورت تئوری تعریف کرده و قصد دارند در بخش معماری و مدیریت کدنویسی برای حمایت از ابزارهای اینترنت اشیاء بکار گیرند. از این پروتکل بهنوعی دیگر در سیستم بانکی برای نقلوانتقال از طریق گوشی هوشمند استفاده میشود و قرار است این پروتکل برای سایر ابزارهای اینترنت اشیاء و تعامل آنها باهم مورداستفاده قرار گیرد. هدف نهایی ارتباط همه ابزار از طریق همه اپراتورها و سرویسدهندگان است تا از طریق پلتفرم واحد و یکپارچهسازی معماری، همه ابزار با پروتکلهای امن به هم وصل شده و دیتا میان آنها مبادله شود.
متحدان جدید میگویند فقدان استاندارد امنیتی، مقوله اینترنت اشیاء را وارد وادی خطرناکی میکند که منجر به فاجعه خواهد شد و میتواند صنایع بزرگ، کمپانیهای بزرگ و شبکههای خانگی را موردحمله قرار داده و خسارات جبرانناپذیری را وارد سازد.
در حال حاضر میلیاردها ابزار مجهز به سنسور در اتومبیلها، ابزار بیمارستانی و ... وجود دارد که به گفته کارشناسان روزانه 5.5 میلیون شیء جدید وارد حوزه اینترنت میشود.
بر اساس آمار 5 میلیارد شیء متصل به اینترنت بوده که این رقم تا سال 2020 به 20 میلیارد خواهد رسید اما تعجببرانگیز اینکه استاندارد امنیتی برای ارتباط میان این اشیاء تعریفنشده و کارشناسان از وقوع فاجعه اینترنتی در این حوزه در آینده نزدیک خبر دادهاند.
به همین دلیل کمپانیهای ARM، Intercede، Solacia و سیمانتک پروتکل جدید OTrP را برای امن کردن ارتباط میان اشیاء در حوزه اینترنت بهصورت تئوری تعریف کرده و قصد دارند در بخش معماری و مدیریت کدنویسی برای حمایت از ابزارهای اینترنت اشیاء بکار گیرند.
از این پروتکل بهنوعی دیگر در سیستم بانکی برای نقلوانتقال از طریق گوشی هوشمند استفاده میشود و قرار است این پروتکل برای سایر ابزارهای اینترنت اشیاء و تعامل آنها باهم مورداستفاده قرار گیرد.
هدف نهایی ارتباط همه ابزار از طریق همه اپراتورها و سرویسدهندگان است تا از طریق پلتفرم واحد و یکپارچهسازی معماری، همه ابزار با پروتکلهای امن به هم وصل شده و دیتا میان آنها مبادله شود.